O nama

Tink Punk Radionice

Kreativne elektronike

Tink Punk će vam pokazati inspirativnu stranu elektronike za koju možda niste ni znale da postoji. Kreativne radionice elektronike imaju cilj da devojkama na zanimljiv, prijateljski način približe elektroniku i programiranje u atmosferi u kojoj je ok biti na početku, pitati za pomoć i napredovati svojim tempom.

Pravimo zabavne gedžete, e-nakit i e-tekstil, igramo se sa čudnim gejming kontrolerima i dizajniramo interakcije sa svetlom i zvukom. Nema potrebe da imate predznanje iz programiranja ili elektronike, sve smo tu da učimo. Takođe, nema pritisaka, ismevanja ili slično, radimo i zezamo se u bezbednoj atmosferi za napredovanje i kreativno izražavanje. 

Radionice okupljaju devojke sličnih interesovanja i pravimo zajednicu mentorki, insturktorki i polaznica koje su jedna drugoj inspiracija i podrška. Tink Punk zajednica će biti uz vas i kroz vaše obrazovanje, fakultet, prve prakse i poslove. Upoznaćete i povezaćete se sa ženama sa zanimljivim karijerama u gejmingu, dizajnu, interaktivnim umetnostima, arhitekturi, programiranju, medicini, health i biotehnologijama...